Aflossingsvrije hypotheek in regio Limburg

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Ben je eventueel geïnteresseerd in een aflossingsvrije hypotheek voor je woning in Limburg? Ons expertenteam van Finforma uit Maaseik staat klaar om jou te helpen met je keuze. Maak een afspraak en wij zullen uitvoerig alle voor- en nadelen met je bespreken.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

De voor- en nadelen van een aflossingsvrije hypotheek voor je woning in Limburg

Vooraleer we kunnen bepalen of een aflossingsvrije hypotheek de juiste keuze is voor jouw woning in Limburg moet je natuurlijk eerst weten wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij deze vorm van hypotheken betaal je pas op het einde van de rit het kapitaal. Dat bedrag is gelijk aan de executiewaarde van jouw woning, ofwel hoeveel de woning bij gedwongen verkoop in de minst gunstige omstandigheden waard zou zijn. Het grootste voordeel hiervan is dat je maandlasten zeer laag blijven, doordat je enkel de hypotheekrente maandelijks dient te betalen. Ten tweede is een aflossingsvrije hypotheek voor je woning in Limburg ook fiscaal aftrekbaar, zelfs bij een aankoop van een tweede woning. Het grootste nadeel van deze hypotheekvorm is dat je weinig eigen vermogen opbouwt.

Ontdek of een aflossingsvrije hypotheek bij jou past

Of een aflossingsvrije hypotheek een goede keuze is, hangt af van jouw persoonlijke situatie en is dus voor iedereen verschillend. Daarom bespreken wij liefst persoonlijk de mogelijkheden op ons kantoor in Maaseik. Maak een afspraak via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar hallo@finforma.be of te bellen naar +32 (0) 89 56 79 62.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !