Financiering van buitenlands vastgoed

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Zoek je een betrouwbaar bedrijf dat advies op maat geeft in verband met de financiering van buitenlands vastgoed? Ons team van experts helpt jou graag met het opstellen van een plan waardoor je zonder zorgen kan genieten van jouw buitenlandse investering.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Laat je helpen bij de financiering van buitenlands vastgoed

Zou je graag investeren in een tweede woning in het buitenland maar weet je niet hoe je dit best kan aanpakken? Ons kantoor in Maaseik bestaat uit specialisten of het gebied van financiën en bieden jou graag advies op maat. Aan de hand van een analyse van jouw persoonlijke situatie, wordt een plan opgesteld om de financiering van jouw buitenlands vastgoed zo goed mogelijk af te stemmen. Heb je al andere lopende leningen? Misschien is het samenvoegen van kredieten dan een goed idee.

Ontdek jouw hypotheek op maat

Wil je dus een lening aangaan voor de financiering van een tweede woning? Of zit je nog met twijfels of vragen?  We raden je aan een afspraak te maken en langs te komen op het kantoor van Finforma in Maaseik. Dat kan door te bellen naar +32 (0) 89 56 79 62, een e-mail te sturen naar hallo@finforma.be of door het contactformulier in te vullen.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !