De financiering van jouw tweede woning

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Ben je van Limburg en wil je advies over de eventuele financiering van jouw tweede woning? De experts van Finforma beantwoorden al je vragen en zoeken mee naar het perfecte plan voor de financiering van jouw tweede woning. Maak een afspraak bij ons kantoor in Maaseik en kijk hoe wij jou kunnen helpen!

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Wij helpen met de financiering van jouw tweede woning

Zou je graag een tweede woning kopen, maar weet je niet in hoeverre dit mogelijk is gezien je financiële situatie? Ons team van experts op het gebied van hypotheken en financieringen staat paraat voor jou. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie kijken wij wat er eventueel mogelijk is en berekenen we de beste formule. Zo bekijken we of een aflossingsvrije hypotheek misschien beter is. Ben je geïnteresseerd in buitenlands vastgoed? Ook daarbij  voorzien we je van advies op maat! Vergeet trouwens zeker niet dat bij de aankoop van een woning je ook de notariskosten nog zal moeten financieren.

Maak een afspraak en kom langs

Wil je graag je persoonlijke situatie met ons bespreken? Vul het contactformulier, bel naar +32 (0) 89 56 79 62 of stuur een e-mail naar hallo@finforma.be en maak afspraak in ons kantoor in Maaseik. Wij zorgen ervoor dat jij het best mogelijke advies krijgt!

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !