Hulp bij kredietachterstand in regio Limburg

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Wij bieden je hulp aan voor het oplossen van je kredietachterstand in zowel Nederlands als Belgisch Limburg. Zit je met de handen in het haar door je kredietachterstand? Geen nood, wij helpen je graag en zoeken samen naar de beste oplossing. Maak een afspraak bij Finforma en kom langs op ons kantoor in Maaseik!

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Wij bieden hulp op maat voor jouw kredietachterstand in regio Limburg

Indien je in Limburg woont en een kredietachterstand hebt, vraag je ons het best zo snel mogelijk om hulp. Hoe langer je wacht met hulp zoeken, hoe moeilijker het zal worden om de situatie nog te redden. Zo moet een kredietachterstand die gedurende 90 dagen blijft staan altijd gemeld worden aan de Nationale Bank van België. Dit heeft als gevolg dat je in de toekomst minder snel een lening zal mogen aangaan. We raden je dus aan om, bij een kredietachterstand, zo snel mogelijk hulp te vragen bij ons kantoor in Limburg. Onze experts stellen dan een plan op om de schade beperken. Door op tijd om hulp te vragen vermijd je dat het krediet wordt opgezegd. Een mogelijke optie is bijvoorbeeld om jouw lopende kredieten samen te voegen om zo een duidelijker overzicht te scheppen. Zo zal je jouw rekeningen minder snel uit het oog verliezen.

Laat ons u helpen

Zit je dus met een kredietachterstand? Maak zo snel mogelijk een afspraak en vermijd ergere gevolgen voor de toekomst. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar hallo@finforma.be of bel naar +32 (0) 89 56 79 62 en wij zoeken de beste oplossing op ons kantoor in Maaseik.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !