Kredieten samenvoegen in regio Limburg

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Wil je je lopende kredieten laten samenvoegen en ben je van Nederlands of Belgisch Limburg? Finforma, gevestigd in Maaseik, is gespecialiseerd in het geven van advies over financiën en verzekeringen. Maak dus een afspraak en wij bespreken graag of het samenvoegen van kredieten in regio Limburg voor jou een goede keuze is.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Ontdek het voordeel van kredieten samenvoegen in regio Limburg

Heb je verschillende rekeningen lopen en ben je van Limburg? Dan raden wij je zeker aan om een afspraak te maken en langs te komen op ons kantoor in Maaseik. Zo kunnen wij nagaan of het interessant voor je is om verschillende kredieten samen te voegen tot een lening. Het grootste voordeel van het combineren van jouw leningen, is het feit dat je een beter overzicht hebt. Bij verschillende leningen kan het zijn dat je vergeet te betalen, wat een kredietachterstand, en bijgevolg, een melding bij de nationale bank met zich mee kan brengen. Een tweede groot voordeel is de mogelijkheid om je maandlasten te verlagen. Je gaat namelijk een nieuwe lening aan en kan dus opnieuw het maandelijks aflosbedrag aanpassen.

Ontdek of het samenvoegen van kredieten de oplossing is voor jou

Denk je dat het samenvoegen van je kredieten iets voor jou is maar ben je toch nog niet helemaal zeker? Wij voorzien je van advies op maat, zodat je niet meer hoeft te twijfelen! Maak een afspraak via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar hallo@finforma.be of te bellen naar +32 (0) 89 56 79 62.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !