Melding bij de Nationale Bank in regio Limburg

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Heb je advies nodig over een melding bij de Nationale Bank en ben je van Limburg? Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing of plan. Maak dus snel een afspraak bij Finforma uit Maaseik en ontdek hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Advies over een melding bij de Nationale Bank krijg je in ons kantoor in Limburg

Voor we advies kunnen geven, moet je eerst weten wat een melding bij de Nationale Bank betekent voor jou als inwoner van Limburg. Wanneer je niet over genoeg liquiditeiten beschikt om je lening te financieren en je dus je lening niet betaalt, kom je op de ‘zwarte lijst’ van de Nationale Bank terecht en kan de kredietgever jouw krediet opzeggen. Dit heeft als gevolg dat, indien je in de toekomst nog een lening wilt aangaan, je minder snel die lening zal krijgen. Wil je geschrapt worden van de lijst? Nadat je je betalingen in orde hebt gemaakt blijft je naam gegarandeerd nog een jaar staan.

Maak zo snel mogelijk een afspraak

Ben je dus van Limburg en wil je advies in verband met een melding bij de Nationale Bank? Wij raden aan om zo snel mogelijk een afspraak te maken en langs te komen op ons kantoor in Maaseik. Je kan een afspraak maken door te bellen naar +32 (0) 89 56 79 62, een e-mail te sturen naar hallo@finforma.be of via het contactformulier. Hoe sneller je een afspraak maakt, hoe meer kans er is dat wij jouw probleem snel kunnen oplossen.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !