Notariskosten financieren

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Heb je net een huis gekocht en zoek je de beste manier om de bijkomende notariskosten te financieren? Het verzekeringskantoor van Finforma, gevestigd in Maaseik, is gespecialiseerd in allerlei zaken in verband met financiën en verzekeringen. Ontdek hoe onze persoonlijke aanpak jou kan helpen.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Wat zijn notariskosten en hoe kan ik ze best financieren?

Je vraagt jezelf in de eerste plaats vast af hoeveel de notariskosten bedragen? Wanneer je een huis koopt, zij het je eerste huis of een tweede woning, zal je het ereloon van de notaris moeten betalen. Dat ligt voor een normale gezinswoning rond de € 1.000. Daarnaast dien je ook de kosten van registratierechten, die de notaris heeft voorgeschoten, terug te betalen. Hoe kan je die kosten best financieren? Normaal gezien zitten de notariskosten inbegrepen in de lening van jouw woning. Tegenwoordig wordt meestal echter aangeraden om de notariskosten meteen met je eigen liquiditeiten te financieren, indien mogelijk.

Ontvang persoonlijk advies op maat

Of het mogelijk is om de notariskosten meteen zelf te betalen, hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke situatie. Ben je niet zeker wat voor jou de beste optie is voor het financieren van jouw notariskosten? Maak een afspraak met ons via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar hallo@finforma.be of te bellen naar +32 (0) 89 56 79 62 en kom langs op ons kantoor in Maaseik. Ons team gaat meteen aan de slag en geeft je advies op maat.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !