Opgezegde kredieten in Limburg

✔ Deskundig advies van adviseurs

✔ Verzekeringen én leningen

✔ Online simulatietool

Heb je te maken met opgezegde kredieten en bent u van Limburg? De specialisten op ons kantoor, gevestigd in Maaseik, geven je graag advies in verband met opgezegde kredieten, zowel in Nederlands als Belgisch Limburg. Ontdek hoe de persoonlijke aanpak bij Finforma jouw probleem kan oplossen.

Geïnteresseerd in onze plannen?

Bel ons Neem contact met ons op!

Laat je opgezegde kredieten in regio Limburg door ons nakijken

In normale omstandigheden eindigt jouw krediet op de datum die werd vastgelegd in het kredietcontract. Er zijn echter redenen waardoor jouw kredieten eerder opgezegd kunnen worden als die mogelijkheid in het contract staat. Zo kan de kredietgever jouw contract opzeggen, indien tweemaandelijkse betalingen niet volledig betaald werden op de vervaldag. In dat geval kom je ook op de lijst van de Nationale Bank te staan. Waarom kan je nu best jouw situatie met ons bespreken? Wij kunnen meezoeken naar een oplossing voor je kredietachterstand, zoals het verlagen van het maandelijkse krediet dat afbetaald moet worden.

Maak een afspraak en wij zoeken naar jouw oplossing

Als je problemen hebt in verband met opgezegde kredieten in regio Limburg kan je best een afspraak maken en langskomen op ons kantoor in Maaseik. Hoe sneller we een plan kunnen opstellen, hoe sneller jouw problemen opgelost zijn. Maak een afspraak via het contactformulier, stuur een e-mail naar hallo@finforma.be of bel naar +32 (0) 89 56 79 62.

KREDIETBEMIDDELING  |  ASSURMIFID  |  PARTNERS  |  PRIVACY

Let op : Geld lenen kost ook geld !